• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Фонди рекордно скоротили позиції у соєвій олії на СВОТ
    Опубликовано: 2022-12-13 10:44:02

    Фонди рекордно скоротили позиції у соєвій олії на СВОТ

    Протягом останніх двох років спекулянти були дуже оптимістично налаштовані щодо ф’ючерсів на соєву олію, що торгуються в Чикаго, в основному на основі ідей про те, що політика щодо біопалива значно розширить використання рослинної олії в найближчому майбутньому, повідомляє Zawya.

    Але на початку цього місяця запропоновані Агентством з охорони навколишнього середовища США мандати на змішування біопалива до 2025 року не виправдали очікувань, й інвестори виявили занадто оптимістичний настрій як щодо соєвої олії, так і щодо її відносної потужності в порівнянні з соєвим шротом.

    Найактивніші ф’ючерси на соєву олію CBOT впали на 15,6 % за тиждень, що закінчився 6 грудня, і фінансові менеджери відмовилися від майже 43 тис. ф’ючерсних та опціонних контрактів зі своєї чистої довгої позиції, яка впала до 62 584 контрактів.

    Це включало рекордно великий щотижневий вихід понад 34 тис. контрактів на соєву олію. Чисте скорочення було лише другим за величиною за всю історію, тому що воно включало більш скромний приріст загальних скорочень, які залишалися відносно низькими станом на 6 грудня.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.