• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індія підвищила базові імпортні ціни на пальмову та соєву олію
    Опубликовано: 2022-11-22 15:45:20

    Індія підвищила базові імпортні ціни на пальмову та соєву олію

    Індія підвищила базові імпортні ціни на сиру і рафіновану пальмову олію, сиру соєву олію, а також на пальмовий олеїн. Про це повідомляє агентство Reuters із посиланням на заяву уряду країни.

    Слід зазначити, що місцева влада переглядає базові імпортні ціни на харчові олії кожні два тижні, використовуючи ці показники надалі для розрахунку суми податку, який має сплатити імпортер.

    Так, ціна на сиру пальмову олію була збільшена з $952 до $960 за тонну, на рафіновану – з $962 до $988 за тонну, на пальмовий олеїн – з $971 до $1008 за тонну, на сиру соєву олію .

    Нагадаємо, що в період з листопада 2021 р. по жовтень 2022 р., згідно з даними аналітиків національної асоціації виробників рослинних олій (Solvent Extractors’ Association of India, SEA), Індія імпортувала понад 14 млн тонн рослинної олії (соняшникова, соєва, соєва) , що приблизно на 1 млн тонн вище за рівень аналогічних місяців минулого сезону.

    Основними постачальниками пальмової олії для Індії є Індонезія, Малайзія та Таїланд. Соєва олія переважно закуповується трейдерами з Аргентини та Бразилії. Соняшникова – з України та Росії.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.