• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Світові ціни на пшеницю знизились
    Опубликовано: 2022-11-22 14:45:31

    Світові ціни на пшеницю знизились

    Ф'ючерси на пшеницю на Чиказькій товарній біржі знизилися у вівторок, 22 листопада, на тлі достатніх поставок з Чорноморського регіону, які чинили тиск на ціни. Водночас побоювання з приводу посухи на озимих культурах в США надали підтримку зерновій, пише Reuters.

    «‎Найбільш активний контракт на пшеницю на Чиказькій товарній біржі (СВОТ) знизився на 0,2% до $8,16-1/2 за бушель станом на 0429 за Гринвічем. Соєві боби втратили 0,1% до $14,36 за бушель, а кукурудза виросла на 0,1% до $6,64 за бушель», — пише видання.‎

    Разом з тим, відзначається, що зміцнення долара і побоювання з приводу експорту з США продовжують тиснути на ціни.

    «Долар зріс відносно більшості основних валют, що зробило товари зі США менш привабливими для імпортерів, оскільки посилення правил COVID-19 у Китаї посилило побоювання з приводу перспектив світової економіки. Пекін попередив, що зіткнувся з найсерйознішим випробуванням пандемії коронавірусу‎», — пише‎ Reuters.

    За словами ринкових аналітиків, сильніший долар підкреслив відсутність конкурентоспроможності американської пшениці, оскільки експорт із росії зростає, а продовження роботи «‎зернового коридору»‎ з України на 120 днів має зберегти постачання зерна.

    https://latifundist.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.