• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Індонезія почала експортувати кукурудзу до В’єтнаму, Філіппін та Малайзії
    Опубликовано: 2022-11-10 11:56:46

    Індонезія почала експортувати кукурудзу до В’єтнаму, Філіппін та Малайзії

    За останні кілька тижнів Індонезія почала експортувати кукурудзу до В’єтнаму, Філіппін і Малайзії після того, як Міністерство сільського господарства дозволило компаніям експортувати в цілому 100 тис. тонн кукурудзи, повідомили джерела, повідомляє Spglobal.

    Філіппіни імпортують кукурудзу з Індонезії з кінця вересня 2022 року, принаймні було куплено 50 тис. тонн. Згідно з ринковими джерелами, за останні два місяці близько 18 тис. тонн кукурудзи з Горонтало було експортовано на Філіппіни.

    Нещодавні пропозиції щодо індонезійської кукурудзи становили приблизно $ 340 /т CFR на Філіппінах, і вона була більш конкурентоспроможною, ніж південноамериканська кукурудза, оскільки на неї не поширюються високі імпортні тарифи в рамках мінімального обсягу доступу. Згідно з даними S&P Global Commodity Insights, 2 листопада компанія Platts оцінила кукурудзу CFR у Північно-Східній Азії в $ 339,50 /т.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.