• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Українське експортне яблуко випереджає польське
    Опубликовано: 2022-10-25 11:57:17

    Українське експортне яблуко випереджає польське

    Українське яблуко стоїть вже рівнем вище польського, оскільки має низку переваг, враховуючи грунтово-кліматичні умови в яких вирощується. Цей тренд українська компанія «Гадз» доводить на світових ринках через щорічну участь у найбільших світових виставках фруктів Asia Fruit logistica у Гонконзі та Berlin Fruit Logistica.

    Про це розповідає Тарас Мельник, директор фермерського господарства «Гадз» у матеріалі журналу «Садівництво по-українськи».

    «Зараз ми можемо аргументувати ціну на наш продукт на рівні найкращих італійських та французьких виробників, адже за своєю якістю, смаковими властивостями, різнотипністю упакування та логістикою він ним не поступається», – сказав Тарас Мельник.

    Основні та найперспективніші ринки, де «Гадз» займається пошуком покупців та куди уже успішно експортує – це Схід (Ірак, Іран, Туреччина, Оман, Катар, ОАЕ), також Гонконг, Індія та країни ЄС. Зараз йде інтенсивне нарощення експорту українського яблука до Швеції.

    «Кожен український фермер має розуміти: щоб бути конкурентоспроможним, знатися на сучасних трендах, потрібно просувати свій продукт за кордоном», – резюмував директор ФГ «Гадз».

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.