• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Бразилія в жовтні може експортувати понад 3 млн. тонн соєвих бобів і до 5,5 млн. тонн кукурудзи
    Опубликовано: 2022-10-17 14:38:39

    Бразилія в жовтні може експортувати понад 3 млн. тонн соєвих бобів і до 5,5 млн. тонн кукурудзи

    Аналітики Національної асоціації експортерів зернових Anec прогнозують, що бразильські трейдери продовжать скорочувати обсяги реалізації соєвих бобів на зовнішні ринки у жовтні.

    Так, за оцінками, фахівців, експорт південноамериканської олійної в поточному місяці становитиме 3,1 млн тонн, що нижче за оцінку продажів сировини до вересня від Anec на 0,6 млн тонн, а від Мінсільгоспу країни – на 1,2 млн тонн.

    У свою чергу, експорт соєвого шроту в жовтні, навпаки, може збільшитися – з 1,7 млн ​​тонн (вересень 2022 р.) та 1,3 млн тонн (жовтень 2021 р.) до 1,8 млн тонн.

    Що стосується кукурудзи, за оцінками Anec, її продажі в поточному місяці можуть становити від 4,2 до 5,5 млн тонн, що, проте, нижче рівня вересня ц.р. (6,7 млн. тонн).

    «Зазначається, що в портах країни до відправки в період 2-8 жовтня було підготовлено 2,2 млн. тонн кукурудзи, 1,1 млн. тонн сої та 583,7 тис. тонн соєвого шроту (минулого тижня, відповідно, 1,3 млн. тонн, 1,04 млн тонн, 282,1 тис. тонн)», – заявили в Anec.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.