• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Житомирщині свиногосподарство запустило забійний цех
    Опубликовано: 2022-10-04 16:09:24

    Компанія «Агро-Пек» (Житомирська область), яка спеціалізується на свинарстві, нещодавно ввела в експлуатацію забійний цех. Про це розповів власник господарства Віктор Поплавський, повідомляє AgroTimes, пише agronews.ua.

    «Забійний цех дозволить постачати туші свиней до торговельних мереж і м’ясокомбінатів», — наголосив він.

    «Агро-Пек» утримує понад 1,3 тис. голів свиней данської селекції — порід ландрас, йоркшир і дюрок, зокрема понад 150 свиноматок. Постачає елітний племінний матеріал від маленьких поросят до дорослих особин, а також м’ясо.

    Господарство виробляє корми на своїх потужностях: частково — з купованого зерна, частково — з вирощеного на власних полях. Вирощує кукурудзу на площі близько 30 га.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.