
На Житомирщині свиногосподарство запустило забійний цех
04 окт, 16:09
.jpeg)
Компанія «Агро-Пек» (Житомирська область), яка спеціалізується на свинарстві, нещодавно ввела в експлуатацію забійний цех. Про це розповів власник господарства Віктор Поплавський, повідомляє AgroTimes, пише agronews.ua.
«Забійний цех дозволить постачати туші свиней до торговельних мереж і м’ясокомбінатів», — наголосив він.
«Агро-Пек» утримує понад 1,3 тис. голів свиней данської селекції — порід ландрас, йоркшир і дюрок, зокрема понад 150 свиноматок. Постачає елітний племінний матеріал від маленьких поросят до дорослих особин, а також м’ясо.
Господарство виробляє корми на своїх потужностях: частково — з купованого зерна, частково — з вирощеного на власних полях. Вирощує кукурудзу на площі близько 30 га.
Інф. agronews.ua
Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/333799.html
Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM