• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти вбили половину корів, які перебували на фермі у Запорізькій області
    Опубликовано: 2022-09-02 10:07:50

    Російські окупаційні війська 31 серпня, о 01:51 ночі, здійснили артелерійський обстріл з СВК "Росія" по молочно- товарній фермі, що знаходиться в с. Велика Білозерка Запорізької області.

    Про це повідомив очільник Запорізької ОДА Олександр Старух.

    За інформацією місцевих жителів встановлено, що по об'єктах ферми влучили 10 – 12разів. Росіяни знищили 11 корпусів, доїльний зал і кормоцех. На території ферми хнаходилось 2000 голів КРС, з них близько половини загинули під час обстрілу.

    Крім того, постраждали дві людини. Чоловік (працівник) отримав поранення від осколків скла та інших предметів, його забрала швидка і жінка отримала кантузію. Швидка надала їй допомогу, жінка від госпіталізації відмовилась.

    Раніше, 27 серпня, армія країни-агресора РФ завдала удару по Запоріжжю. Окупанти обстріляли об’єкти інфраструктури в Шевченківському районі Запоріжжя та поблизу обласного центру.

    До цього, у ніч проти 24 серпня армія країни-агресора РФ двічі обстріляла два райони Запоріжжя. Було пошкоджено цивільну інфраструктуру міста.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.