• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Перше судно з українським зерном вийде з порту, щойно створять «зелений коридор» – Кубраков
    Опубликовано: 2022-08-01 15:03:59

    Щойно буде створено "зелений коридор", перше судно з українським зерном вийде з порту. Про це у своєму Twitter повідомив міністр інфраструктури Олександр Кубраков, передає УНН.

    Цитата

    “Україна готова експортувати українське зерно. Як тільки зелений коридор буде створено нашими партнерами, перше судно вийде з порту. Я вдячний ООН, Туреччині, ЄС і послам G7 за їхню підтримку”, – написав Кубраков.

    Деталі

    Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у своєму Telegram повідомив, що сьогодні в портах Одещини вантажать перші судна з українським зерном, які було заблоковано з початку повномасштабної війни.

    "Наразі в портах знаходиться 17 суден з майже 600 000 тонн вантажів. З них 16 суден з українським зерном загальною тонажністю близько 580 000 тонн, що найближчим часом вийдуть до портів призначення”, – написав Тимошенко.

    Доповнення

    Під час робочого візиту до Одещини президент Володимир Зеленський заявив, що Україна готова до експорту зерна – він може розпочатися вже найближчими днями.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.