• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У черзі на західному кордоні стоять 9,7 тис. вагонів із зерном
    Опубликовано: 2022-07-31 13:32:26

    У черзі на західному кордоні стоять 9,7 тис. вагонів із зерном

    Черги у напрямку західних прикордонних переходів з початку липня скоротилися на 10 тис. вагонів.

    Про це йшлося під час наради із представниками аграрного ринку 21 липня, передає Rail.insider.

    Станом на 19 липня у напрямку західних кордонів простоювали 31,1 тис. вагонів. Порівняно з 30 червня кількість скоротилася на 25%, або на 10,1 тис. вагонів. Окрім того, майже на 2 тис. одиниць зменшилася черга зерновозів в очікуванні передачі — до 9,7 тис. одиниць.

    Водночас зберігається дуже складна ситуація на переходах із Румунією. На стику Дяково-Халмеу черга сягає 36 діб, а на переході Вадул-Сірет-Дорнешти — перевищує 86 діб. Частина вагонів із вантажем простоює ще з весни.

    За словами представників «Укрзалізниці», негативно впливає на перевезення відсутність візків для перестановки рухомого складу, що прямує до Румунії, на колію 1435 мм. Це пов’язано із неповерненням порожнього рухомого складу з-за кордону. Водночас очільник Івано-Франківській дирекції регіональної філії «Львівська залізниця» Володимир Загалюк наголосив на тому, що наростити кількість візків уже фактично неможливо через нестачу місця для їхнього зберігання.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.