• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти знову вивозять українське зерно через порт Маріуполя
    Опубликовано: 2022-07-26 10:03:19

    Російські окупанти поновили вивезення українського зерна через порт тимчасово захопленого Маріуполя Донецької області. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram, інформує УНН.

    Деталі

    За словами Андрющенка, електропостачання в порту відновлено, наразі триває підготовка для перевалки зерна. Вчора в Маріуполі зафіксували перші вантажівки, які рухалися в бік порту.

    Цитата

    "Зерновози в’їхали в місто з Донецького напрямку. Державне мародерство росії морем після невеликой паузи поновлено", – наголосив радник мера.

    Доповнення

    В Управлінні ООН з координації гуманітарних питань повідомили, що через війну в Україні понад 30% сільськогосподарських полів не використовуватимуть для посіву зернових.

    У російському Красноярському краї депутати вирішили поповнити власний фонд сільськогосподарської продукції завдяки постачанням з тимчасово захопленої частини Херсонщини. Проте згодом новина про це зникла із сайту законодавчих зборів краю.

    Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган заявив, що перевезення зерна Чорним морем розпочнеться найближчими днями.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.