• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Електричне опалення для заміського будинку: в чому вигода
    Опубликовано: 2022-07-24 22:33:53

    Електричне опалення для заміського будинку: в чому вигода

    Правильна організація системи опалення заміського будинку – задача не з простих. Тут не обійтися без спеціальних знань, вмінь і досвіду. В умовах здорожчання енергоресурсів важливо не тільки забезпечити комфортну температуру у приміщенні, а й зекономити.

    Досвід показує, що проектування та установку систем опалення краще довірити професіоналам. Тоді результат точно не розчарує. Відмінно зарекомендувала себе компанія «ТеплоВам», яка успішно працює з 2009 року. Обладнання, яке постачає компанія, експортується з Європи, тому є гарантія та сервісне обслуговування. Крім того, працівники монтують системи опалення на основі теплових насосів, палетних котлів та сонячних панелей. Тут працюють досвідчені інженери, які мають великий досвід роботи. Працівники постійно відвідують навчальні семінари по проектуванню, монтажу і продажу обладнання. Це допомагає знаходити нестандартні рішення для різних типів будівель.

    Якщо ж ви тільки плануєте встановити опалення будинку, то варто враховувати норми безпеки, технічні особливості будинку та потреби людей, які в ньому живуть.

    В чому перевага електричного опалення

    Електричне опалення – чудова альтернатива газовому. Організувати електричне опалення в заміському будинку дуже просто, адже всі комплектуючі можна купити без зайвих проблем.

    В онлайн-каталозі компанії «ТеплоВам»  педставлено електрокотли, якими можна обігрівати житло будь-якого розміру – і невелику дачу, і просторий котедж на кілька поверхів.  Навіть якщо у вас невеликий бюджет, ви можете придбати котел, що має невелику потужність.

    Використання електричного опалення має низку переваг:

    • Невисока ціна (якщо порівнювати з газовими чи твердопаливними котлами).
    • Електричний котел має невеликі габарити, а монтаж проводити досить просто.
    • Високий коефіцієнт корисної дії – майже 99% електричної енергії перетворюється у теплову.
    • Чистота та екологічність, адже диму і саджі немає.
    • Безпека. Немає факторів ризику, пов’язаних з витоком газу чи відкритим полум’ям.

    Крім того, встановлення електричного котла не потребує оформлення дозвільних документів.

    Відносним недоліком електричного котла можна назвати залежність від безперебійного електропостачання. Але цю проблему легко вирішити за допомогою установки додаткової автоматики. Загалом, під час установки котлів, що мають велику потужність, потрібно дотримуватися вимог до електромереж (напруга 380 В, сила струму не менше 25 А).
     

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.