• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У жовтні елеватори переповняться, а аграрії розпродадуть урожай за безцінь — думка
    Опубликовано: 2022-07-18 17:03:17

    Україні потрібно до 80 тис. полімерних рукавів для зберігання зерна. Потрібні негайні заходи аби у жовтні елеватори не переповнились, а аграрії не розпродали урожай за безцінь.

    Таку думку висловив голова комітету з питань аграрної та земельної політики Олександр Гайду на сайті ВРУ.

    За його словами, частина аграріїв вже продають зібране збіжжя нижче собівартості. Деякі навіть не знають, чи збирати взагалі. Це не вихід із ситуації, а удар по кожному господарству, продбезпеці держави та всього світу.

    «‎Якщо ми зараз не активізуємося, а експортні шляхи не розширяться, у жовтні наші елеватори переповняться, аграрії розпродадуть урожай за безцінь, не зможуть виплачувати орендну плату і зрештою відмовляться сіяти наступного року. Аби цього не сталося, маємо сьогодні створити усі мови, аби зберегти врожай і підтримати наших аграріїв. Пільгові умови для закупівлі рукавів — один з таких способів», — наголосив Олександр Гайду.

    Інф. latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.