• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Під загрозою не лише цьогорічний врожай, але й два наступні – Мінагрополітики
    Опубликовано: 2022-07-04 11:08:36

    В Україні під загрозою не лише цьогорічний врожай, але й два наступні. Про це під час брифінгу заявив заступник міністра аграрної політики та продовольства України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик, передає УНН.

    Цитата

    "Під загрозою не лише цьогорічний врожай, але й два наступні. Але в державі є комплексний підхід щодо збереження цього врожаю та наступних. Ці заходи проводяться як і на рівні побудови нових потужностей для зберігання, так і на рівні вирішення всіх логістичних питань. Наразі деякі механізми цифровізації впроваджуються саме для цього – вирішення проблем логістики. В цьому нам активно допомагають європейські колеги", – сказав Башлик.

    Доповнення

    Раніше у відомстві повідомили, що врожай наступного року в Україні може скоротитися на 40% через російське вторгнення, що триває.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.