• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В одному з регіонів зерновозам дозволили не дотримуватися «теплового режиму»
    Опубликовано: 2022-06-27 18:04:40

    Розпорядженням Одеської обласної Військової адміністрації введено обмеження руху для транспортних засобів (з причепом, напівпричепом або автопоїздів) фактична маса яких понад 12 тонн з 10:00 до 20:00 на автомобільних дорогах в межах Одеської області. Про це повідомляє пресслужба «Укртрансбезпеки», пише agronews.ua.

    Зокрема, рух великогабаритних транспортних засобів через введення «теплового режиму» вдень призупиняється на таких трасах: М-05 «Київ-Одеса»; М-15 «Одеса-Рені (на Бухарест)»; М-27 «Одеса-Чорноморськ»; М-28 «Одеса-Южне-/М-14/»; Р-33 «Вінниця-Трубів-Гайсин-Балта-Велика Михайлівка-/М-16/»; Р-55 «Одеса-Вознесенськ-Новий Буг»; Р-71 «Одеса-Іванівка-Ананьїв-Піщана-Хащувате-Колодисте-Рижавка-/М-05/».

    Обмеження не стосуються спеціалізованих ТЗ які використовуються для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій або здійснюють перевезення: паливно-мастильних матеріалів та нафтопродуктів (автоцистерни, напівпричіпи-цистерни, причіпи-цистерни); зерна (зерновози); військових вантажів; гуманітарної допомоги; небезпечних та швидкопсувних вантажів; живих тварин і птиці.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.