• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ІМК готує елеватори до прийому зерна нового врожаю
    Опубликовано: 2022-06-23 12:32:20

    ІМК готує елеватори до прийому зерна нового врожаю

    Елеватори компанії ІМК уже скоро прийматимуть зерно нового врожаю.

    Про це повідомляє пресслужба ІМК.

    Головний технічний керівник ІМК Андрій Гавриленко розповів, що окрім щорічних регламентних робіт і планових ремонтів довелось провести ремонт елеватора «Млибор» у Чернігові.

    З перших днів війни він перетворився на бомбосховище для чернігівців. Тут знайшли прихисток від артилерійських і авіаційних обстрілів кілька сотень містян. В елеватор влучили 46 ворожих снарядів.

    «Коли ворог відступив, ми взялися за ремонтні роботи: відновлення залізо-бетонних конструкцій, засклення, відновлення покрівлі складу після займання, ремонт газопроводів, теплопроводів, сушарок тощо. Усе робили власними силами – і сьогодні роботи на фінішній прямій. До речі, капітальний ремонт покрівель і елеваторних місткостей ми провели і на елеваторі «Бурат» Полтавського кластера ІМК», – зауважив Андрій Гавриленко.

    За його словами, через те, що росія блокує можливість відвантаження зерна в портах, на елеваторах є значні залишки продукції. Для нового врожаю ранніх зернових ємностей вистачить, а пізні, якщо ситуація не зміниться, в компанії закладатимуть в рукави. Крім того, ІМК проводить відновлювальні роботи на тих складах у селах, якими раніше не користувалися.

    «Із невідвантаженим зерном, яке досі знаходиться на елеваторах, необхідно проводити технологічні роботи, щоб підтримувати його якість. На «Млиборі» довелося просто рятувати продукцію: через пошкодження будівлі зерно затекло та розсипалося навколо елеватора через пробоїни від снарядів. На щастя, зусилля колективу не були марними», – підкреслив Андрій Гавриленко.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.