• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У МХП розповіли, на що витратять кредит ЄБРР
    Опубликовано: 2022-06-20 14:06:02

    Компанія МХП спрямує кредит від ЄБРР на ведення операційної діяльності у рослинництві та збереження ліквідності компанії в період військової агресії з боку рф. Про це повідомляє пресслужба компанії, передає УНН.

    Цитата

    "Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надає МХП кредит у розмірі 24 млн євро. Ми спрямуємо ці кошти на ведення операційної діяльності у рослинництві та збереження ліквідності компанії в період військової агресії з боку рф", - йдеться у повідомленні.

    Крім того, кредит допоможе компанії забезпечити безперервність роботи бізнесу в короткостроковій, середньостроковій та довгостроковій перспективі, зазначили у МХП, додаючи, що це має велике значення для підтримки харчової безпеки України.

    "Оскільки МХП відіграє важливу роль у цьому напрямі", - йдеться у повідомленні.

    Підтримка для МХП є частиною пакету програм ЄБРР щодо харчової безпеки в Україні, яка надається в рамках програми Resilience and Livelihoods. Ця програма ухвалена банком для підтримки економіки країни після вторгнення росії 24 лютого.

    "Ми вдячні ЄБРР за прояв відповідального партнерства, захист підприємницької діяльності в Україні та об’єднання навколо спільних цінностей", - підкреслили у МХП.

    Нагадаємо

    Власник компанії "МХП" Юрій Косюк потрапив до рейтингу найактивніших вітчизняних бізнесменів, які допомагають збройним силам країни, волонтерським організаціям, переселенцям та постраждалим від агресії рф українцям.

    Загалом у рейтингу – 12 бізнесменів. Косюк посідає третє місце. Він, за даними видання, у період війни з росією допоміг Україні на 600 млн грн.

    Ірина Макаренко

    Джерело: УНН

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.