У МХП розповіли, на що витратять кредит ЄБРР

20 июн, 14:06

Компанія МХП спрямує кредит від ЄБРР на ведення операційної діяльності у рослинництві та збереження ліквідності компанії в період військової агресії з боку рф. Про це повідомляє пресслужба компанії, передає УНН.

Цитата

"Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) надає МХП кредит у розмірі 24 млн євро. Ми спрямуємо ці кошти на ведення операційної діяльності у рослинництві та збереження ліквідності компанії в період військової агресії з боку рф", - йдеться у повідомленні.

Крім того, кредит допоможе компанії забезпечити безперервність роботи бізнесу в короткостроковій, середньостроковій та довгостроковій перспективі, зазначили у МХП, додаючи, що це має велике значення для підтримки харчової безпеки України.

"Оскільки МХП відіграє важливу роль у цьому напрямі", - йдеться у повідомленні.

Підтримка для МХП є частиною пакету програм ЄБРР щодо харчової безпеки в Україні, яка надається в рамках програми Resilience and Livelihoods. Ця програма ухвалена банком для підтримки економіки країни після вторгнення росії 24 лютого.

"Ми вдячні ЄБРР за прояв відповідального партнерства, захист підприємницької діяльності в Україні та об’єднання навколо спільних цінностей", - підкреслили у МХП.

Нагадаємо

Власник компанії "МХП" Юрій Косюк потрапив до рейтингу найактивніших вітчизняних бізнесменів, які допомагають збройним силам країни, волонтерським організаціям, переселенцям та постраждалим від агресії рф українцям.

Загалом у рейтингу – 12 бізнесменів. Косюк посідає третє місце. Він, за даними видання, у період війни з росією допоміг Україні на 600 млн грн.

Ірина Макаренко

Джерело: УНН


Адрес новости: http://agrinews.com.ua/show/332419.html



Читайте также: Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM