• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні сімейні молочні ферми отримали пільгове фінансування
    Опубликовано: 2022-06-07 18:01:59

    4 учасників проєкту «Сімейні молочні ферми» з 5 областей України взяли участь у програмі фінансування Українським державним фондом підтримки фермерських господарств. Про це повідомляє agroportal.ua, пише  agronews.ua.

    Як говориться у повідомленні проєкту, фермерам допомогли сформувати пакети документів, щоб вони змогли отримати кошти на необхідні речі, а саме придбати техніку, обладнання, корів і тим самим покращити ефективність свого бізнесу.

    «І вже є перші позитивні результати. 7 фермерів-учасників проєкту «Сімейні молочні ферми» отримали погодження фінансування на загальну суму 1,6 млн грн. Але, на жаль, не всі заявки були задоволені фондом повною мірою. У зв’язку з обмеженим бюджетом кільком фермерам виділили менше коштів, ніж вони вказували у зверненні», — зазначається у повідомленні.

    Очікується, що упродовж тижня будуть отримані результати щодо решти фермерів.

    Інф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.