• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Очікується, що виробництво пшениці у Туреччині зросте на 18%.
    Опубликовано: 2022-06-06 11:44:54

    Очікується, що виробництво пшениці у Туреччині зросте на 18%.

    За оцінками Ради із зерна Туреччини (UHK), виробництво пшениці в країні зросте у 2022 році по відношенню до 2021 року на 17,6%. Як повідомляє власкор “КазахЗерно.kz”, у Туреччині розраховують зібрати цього року не менше 20 млн. тонн пшениці. Торік турецькі землероби зібрали 17 млн ​​тонн.

    У дослідженні UHK, опублікованому в березні, йшлося про 20,5 млн. тонн пшениці. Однак через мінімальний обсяг дощів, що пройшли у квітні, галузеве об’єднання знизило свою оцінку на 500 тис. рублів. тонн до 20 млн. тонн.

    Як зазначається у звіті через посуху, виробництво пшениці у південно-східній Анатолії знизиться на 15%, а в Егейському регіоні – на 2%. Проте ці втрати будуть компенсовані за рахунок збільшення виробництва зерна в інших регіонах Туреччини.

    Загалом пшеницею у Туреччині засіють 7,1 млн. га.

    По ячменю прогноз є позитивним. Очікується, що його збір обсягом 8 млн. тонн, що на 1,2% перевищить показник минулого року.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.