• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вкрадене з України зерно вже у Середземному морі: везуть до Сирії
    Опубликовано: 2022-05-12 11:06:16

    Росіяни вивозять із тимчасово окупованих територій України зерно та овочі до РФ та анексований Крим.

    Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони.

    Відомо, що частина викрадених з України зернових перебуває на суховантажах під російським прапором в акваторії Середземного моря. Найімовірніша країна призначення вантажу – це Сирія. Втім, вже звідти контрабандою зерно може потрапляти в інші країни Близького Сходу.

    Зазначається, що у Пологах Запорізької області у сховищах є зерно та насіння соняшника. Їх готують до транспортування до Російської Федерації.

    З тимчасово захопленого Енергодару у бік Кам'янки Дніпровської під охороною військових виїхала колона російських КамАЗів та DAF із зерном. Кінцевий пункт призначення колони – Крим.

    У селі Волохів Яр Харківської області колабораціоністи допомагають окупантам держави-терориста вивозити зерно з ангарів. Зерновози вирушають на російський кордон.

    Крім того, 1500 тонн зернових вивезено зерновозами "Кримзернотранс" із Малої Лепетихи Херсонської області на територію Кримського півострова.

    У розвідці повідомляють, що існує інформація, що окрім зерна окупанти вивозять до Криму великі обсяги викрадених в Україні овочів: буряк, картоплю, капусту.

    Як раніше повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський, російські окупанти під керівництвом ФСБ масово вивозять вкрадене в Україні зерно в Крим. Частину зерна країна-агресор планує продати на світовому ринку.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.