• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Добрива в Європі зросли в п'ятеро — німецький аграрій
    Опубликовано: 2022-04-17 11:09:53

    Європейські фермери суттєво відчули подорожчання основних засобів для господарювання. Зокрема відмічається зростання цін на добрива.

    Про це розповів німецький фермер Франц-Пітер Фрінкс у матеріалі «Франц-Пітер Фрінкс: Війна росії в Україні вже вплинула на фермерів Європи» на AgroPolit.com.

    За його словами, в Європі подорожчали всі складові виробництва. У результаті це позначиться на кінцевій ціні продукції нового врожаю. Зокрема, дизель зріс у ціні з €1,92 до €2,3 євро за літр. Суттєво зросли й ціни на добрива.

    Підтримайте наші агромедіа

    «Справжній виклик — ціна добрив. Вкінці 2020 року я купував 100 кг добрива для господарства за €20, взимку 2021 року — за €25, а наразі — майже €100. Тобто ціна добрив виросла вп’ятеро», — каже фермер.

    Франц-Пітер Фрінкс додає, що ситуація із закупівлями добрив фермерами у Німеччині різна. Відтак, хтось встиг закупитися взимку, а хтось — ні. Сумарно ці та інші фактори вплинуть на кінцеву ціну виробленої продукції.

    Інф. latifundist.com

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.