• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Телеграм-бот від Автопро допоможе знайти потрібні автозапчастини поряд із собою
    Опубликовано: 2022-04-14 19:52:38

    Мало що настільки ж потрібного під час війни, як автозапчастини. Будь-яка дрібна неприємність, що усувається за годину, може позбавити автомобіля, якщо неможливо дістати запчастини. Тому ця торгівельна сфера важлива не тільки як джерело грошей для країни, а і з гуманітарної точки зору. Її треба було терміново реанімувати у той час, коли більшість офлайн-магазинів були закриті і інтернет-торгівля також встала.


     
    Флагманом інтернет-торгівлі запчастинами в Україні є маркетплейс Авто.Про — майданчик, на якому працюють понад 4 тисячі підприємців і де можна купити майже все, що належить до складових автомобіля та його обслуговування. Але на початку березня тут значно поменшало товарів, тому що продавці почали економити на трансляції складів. А якщо виходило знайти потрібне, можна було отримати відмову, тому що погано працювала доставка.

    Впоратися з першим допомогло тимчасове відключення на Автопро плати за перегляди. Але, щоб вирішити логістичну проблему, прийшлось вийти за рамки сайту. На базі месенджера «Телеграм» команда Автопро за декілька днів створила чат-бот, який допомагає купити запчастини у своєму регіоні. До чат-боту додані регіональні канали для продавців, у які спрямовуються запити на купівлю. Залишити такий запит дуже просто — заходьте на @avtoproua_bot і дотримуйтесь інструкції:

    1. nисніть на кнопку /start
    2. тисніть на кнопку «Додати запит на деталь»,
    3. напишіть марку та модель свого авто та його VIN для перевірки сумісності,
    4. напишіть, що саме шукаєте,
    5. передайте боту свій контактний номер для зв’язку.


     
    Після цього ви побачите повідомлення, що заявка надійшла до регіонального чату, і отримаєте посилання на цей чат. Посиланням можна скористатися, щоб самостійно відстежувати долю свого запиту і наявність коментарів до нього. Але згідно з правилами чату, продавець, який готовий продати запчастину, має зателефонувати покупцю.

    На цей час у всіх чатах достатньо продавців, які готові продавати запчастини по всій Україні, включаючи регіони на лінії фронту чи тимчасово окуповані — тобто там, де це найпотрібніше. Приєднуйтесь, якщо у вас є відповідний товар на продаж, або спробуйте можливості бота, якщо потребуєте на запчастини.

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.