• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Малайзія та Єгипет бачать великі перспективи для розширення ринку пальмової олії
    Опубликовано: 2022-03-21 11:23:53

    Малайзія та Єгипет бачать великі перспективи для розширення ринку пальмової олії

    Малайзія та Єгипет бачать значні перспективи для більшого розширення ринку пальмової олії за рахунок створення спільних підприємств із місцевими єгипетськими компаніями в галузі передачі технологій, досвіду та капіталу, заявив міністр міжнародної торгівлі та промисловості Датук Сері Мохамед Азмін Алі.

    Він також закликав усіх бізнес-лідерів скористатися можливостями та ще більше вивести двосторонню торговельну та ділову співпрацю між Малайзією та Єгиптом на новий рівень.

    «Минулого року Єгипет залишався нашим найбільшим торговим партнером у регіоні Північної Африки та входив до шістки найбільших торгових партнерів Малайзії в Африці.

    “Двостороння торгівля збільшилася на 84,4% і склала майже 1 мільярд доларів США (1 долар США = 4,20 рінггіту) порівняно з 2020 роком”, – сказав він у своєму вступному слові під час ділової вечері з нагоди робочого візиту міністра іноземних справ Єгипту Самеха Хасана. Шоукри до Малайзії тут у понеділок (14 березня) вночі.

    Мохамед Азмін також сказав, що збільшення експорту Малайзії було значною мірою пов’язане з підвищеним попитом на малайзійську пальмову олію та сільськогосподарську продукцію на основі пальми, а збільшення імпорту було пов’язане зі збільшенням попиту на єгипетські фрукти та нафтопродукти.

    Самех Хассан перебуває з триденним візитом до Малайзії, починаючи з понеділка, щоб зміцнити міцні зв’язки між обома країнами, а також відобразити взаємну рішучість розвивати партнерські відносини.

    https://ukragroconsult.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.