• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Наша Ряба» здійснюватиме безкоштовне постачання курятини
    Опубликовано: 2022-03-03 14:01:01

    Агрохолдинг МХП збирає заявки на безоплатне постачання партій охолодженої та замороженої курятини під ТМ “Наша ряба” для підтримки продовольчої безпеки України під час нападу РФ, пріоритет віддається Збройним силам України, Територіальній обороні, лікарням і біженцям. Про це повідомляє  Facebook-сторінці “Нашої Ряби”, пише agronews.ua.

    “Доки українці зі зброєю в руках борються з ворогом, важливо підтримувати продовольчу безпеку України. МХП має достатньо продукції для цього. Ми готові передавати продукти “Наша Ряба” безкоштовно тим, хто цього потребує найбільше. Ми готові допомагати, насамперед, Збройним силам України, Територіальній обороні, лікарням і біженцям”, – зазначено у повідомленні бренда.

    “Наша Ряба” також звернулася до інших бізнесменів із пропозицією співпрацювати в питаннях спільної логістики її продукції відомствам і організаціям.

    МХП створив бренд “Наша Ряба” в 2001 році. Курятина під цим брендом виробляється на Миронівській (Київська обл.) та Вінницькій птахофабриках, а також на птахофабриках “Перемога Нова” (Черкаська обл.) та “Оріль-Лідер” (Дніпропетровській обл.).

    МХП – найбільший виробник курятини в Україні. Також виробляє зернові, олію, продукти м’ясопереробки. На європейський ринок МХП постачає охолоджені півтуші курей, які переробляються, зокрема на його підприємствах у Нідерландах та Словаччині. У лютому 2019 року МХП завершив угоду щодо придбання словенської компанії Perutnina Ptuj.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.