• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо неочікувані властивості кави з лимоном
    Опубликовано: 2022-02-21 13:07:57

    Лікар із Японії Хіросіге Ітакура рекомендує тим, кому не протипоказана кислота, додавати в каву тонко порізані дольки лимона. Розповідаючи, чому корисно пити каву з лимоном, японський лікар зауважив, що такий варіант популярного напою має гіпотензивну властивість. Про це повідомляє greenpost.ua, пише agronews.ua.

    «Додавання в каву лимонного соку посилює ефект хлорогенової кислоти, що сприяє зниженню артеріального тиску», — пояснив доктор Хіросіге Ітакура у публікації видання Yahoo News Japan.

    Лікар пояснив: хлорогенова кислота є поліфенолом, що надає каві його характерного кольору і гіркого присмаку. Цій речовині властиві багато позитивних, що зміцнюють здоров’я якостей – зокрема, кислота сприяє скороченню кількості бляшок на судинних стінках, покращенню стану ендотелію (внутрішній шар кровоносних артерій та судин), підтримує гнучкість та еластичність судинної тканини. Серед інших її оздоровчих властивостей – антибактеріальна дія, сприятливий вплив на печінку, органи зору, стимулювання процесів спалювання жиру в організмі.

    «Спробуйте класти в напій тонко нарізаний лимон: він багатий на ериоцитрин, який запобігає ожирінню, а також нарірутином, що сприяє профілактиці нежиті та чхання», — поділився рекомендацією Хіросіге Ітакура.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.