• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо метод суттєвого збільшення врожаю томатів
    Опубликовано: 2022-02-10 10:01:03

    Індійська компанія перетворює парниковий газ в біостимулятори для рослин. Про це повідомляє agroxxi.ru, пише agronews.ua.

    String Bio, компанія з Бангалора, розробила технологію для перетворення біометану в різні продукти, такі як біостимулятори для сільськогосподарських культур, корми для тварин і альтернативний білок для споживання людиною, щоб зменшити викид парникових газів.

    String Bio, один зі світових лідерів в області газової ферментації, з 2014 року має потужну захищену платформу інтелектуальної власності під назвою String Integrated methane Platform, яка дозволяє виробляти високоякісні інгредієнти з, так званого, біологічного метану.

    Це єдина компанія в світі, що має комерційне рішення для такої технології і виробництва екологічно чистих продуктів, де в якості сировини використовується парниковий газ. Глобальні конкуренти, з іншого боку, використовують у своєму процесі метан з природного газу.

    За словами Ежіла Суббіана, засновника і генерального директора, конверсія біометану string допомогла у випуску лінійки різних продуктів, починаючи з сільськогосподарських культур.

    ImpaKt TM-це біостимулятор на основі пептидів, а CleanRise TM-біостимулятор на мікробній основі, обидва з яких використовуються в стійкому виробництві продуктів харчування:

    “Обидва продукти є натуральними біостимуляторами, що не містять хімікатів, на основі парникового газу. Вони мають різноманітний вплив на ріст рослин, включаючи посилення вегетативного росту, поліпшення розвитку кореневої системи, поліпшення здоров’я ґрунту, стресостійкість і підвищення врожайності”.

    Ці препарати задовольняють зростаючу потребу в підвищенні продуктивності сільського господарства та зниженні викидів парникових газів.

    Impakt виробляється з біометану за допомогою запатентованого процесу ферментації. За словами генерального директора String Bio, використання стимулятора збільшило врожайність арахісу на 25%, а врожайність томатів і чорнобривців на 20-30%.

    Препарати підходять як для традиційних, так і для органічних систем землеробства. Компанія також розробила білковий інгредієнт для харчування тварин-PROfit / PRO-DG-і аналогічний білковий інгредієнт для людини.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.