• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Укрзалізниця» анонсувала масштабне оновлення вантажних вагонів
    Опубликовано: 2022-01-24 17:06:52

    АТ «Укрзалізниця» планує протягом 2022 р. проведення масштабних робіт з оновлення парку вантажних вагонів. Про це повідомляє АПК Інформ, пише agronews.ua.

    Про це було заявлено в ході першого в п.р. засідання Антикризового штабу з відновлення сталого функціонування компанії, повідомила прес-служба Мінінфраструктури України.

    Як уточнюється, протягом року планується будівництво 1496 нових вагонів (1446 піввагонів і 50 зерновозів), а також ремонт 31960 вагонів (20200 вагонів приватних власників і 11760 вагонів “Укрзалізниці”).

    “Для посилення програми оновлення вантажних вагонів у 2022 р. буде запущений механізм підтримки даної галузі українського машинобудування шляхом компенсації процентних і лізингових платежів для тих, хто оновлює або купує новий парк вагонів у вітчизняних виробників. Зараз даний механізм розробляється Міністерством економіки спільно з Міністерством інфраструктури України”, – йдеться в повідомленні.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.