• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Євросоюз зняв заборону на імпорт курятини з України
    Опубликовано: 2022-01-19 10:03:37

    Євросоюз з 17 січня поточного року зняв обмеження на ввезення на свою територію курятини з України. Заборона діяла з грудня 2020 року через пташиний грип.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на державну службу України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба)

    "З 17 січня Європейський Союз зняв обмеження на ввезення продукції птахівництва з України, що діяли з грудня 2020 року у зв'язку з виявленням на території нашої країни випадків високопатогенного грипу птиці", - йдеться в повідомленні.

    У відомстві зазначили, що Євросоюз визнав зонування України щодо високопатогенного грипу птиці. Обмеження стосувалися карантинних зон, в яких були виявлені випадки захворювання, а продукцію з неінфікованих територій дозволялося експортувати в ЄС.

    "Завдяки проведеній роботі з ліквідації спалахів високопатогенного грипу птиці та вжиття заходів щодо запобігання поширенню хвороби, встановлені обмеження зняті в повному обсязі", - додали в Держпродспоживслужбі.

    ДМИТРИЙ КУЗНЕЦОВ

    Инф. rbc.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.