• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Селекціонери вивели новий сорт картоплі
    Опубликовано: 2021-12-15 13:04:53

    Гібридна картопля, з відомих причин названа на честь мультяшної рибки з фільму «У пошуках Немо». Про це повідомляє jerseyeveningpost.com, пише agronews.ua.

    Доктор Девід Нельсон сказав, що останні шість років працював з Немо і зауважує, що шукав сорт, який не тільки буде чудовим на смак, але й заощадить час на обсмажування.

    «Немо – це природний гібрид, який був створений шляхом ретельного схрещування надзвичайно чудового на смак перуанського сорту швидкого приготування під назвою Inca Bella та популярного сорту салату з червоною шкіркою під назвою Franceline, який добре росте в кліматі Великобританії».

    Даний сорт вимагає менше води та добрив, ніж інші сорти, і готувати його на 25% швидше.

    Картопля Немо названа на честь мультяшної риби у «У пошуках Немо» через їх незвичайне забарвлення.

    На смак вона не тільки дивовижно насичена та масляниста, але також легка та пухнаста всередині з красивою золотистою хрусткою скоринкою. Додатковим бонусом є те, що вона запікається приблизно на 10 хвилин швидше, ніж європейські сорти.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.