• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Названо 5 кращих продуктів для боротьби із запаленням в організмі
    Опубликовано: 2021-11-05 11:07:03

    На середньостатистичній кухні можна знайти прості продукти, які можуть бути кращими борцями із запаленням в організмі. Про це повідомляє agrotrend.com.ua, пише agronews.ua.

    Консервована квасоля. Дешевий продукт – чудове джерело білка, клітковини і складних вуглеводів, які не призводять до різкого підвищення рівня цукру в крові після вживання. Це важливо, оскільки постійні коливання глюкози пов’язані з підвищеним ризиком виникнення таких запальних станів, як ожиріння і діабет. Щоб звести до мінімуму вміст натрію, квасоля з банок перед використанням слід промити в проточній воді

    Консервований тунець, горбуша, сардини. Омега-3 жирні кислоти, що містяться в рибі, є одними з найкращих харчових компонентів, що допомагають боротися із запаленням в організмі. За словами медиків, більшість людей не отримують достатньої кількості цих кислот на регулярній основі. Простий спосіб виправити це – купити рибні консерви.

    Часник. Дієтологи вважають даний продукт ключовим компонентом протизапального раціону. Його сполуки допомагають знизити ризик серцевих захворювань, полегшити біль у суглобах, стабілізувати вміст глюкози в крові.

    Томатна паста. Простий продукт забезпечує організм вітаміном С, фолієву кислоту, калій і лікопіном – даний склад робить пасту «суперзіркою» серед протизапальних інгредієнтів харчування. Саме приготовані помідори відрізняються високим вмістом лікопіну, що зменшує запалення і разом з ним – ризик раку, серцевих захворювань

    Зелений чай. Щоденна чашка чаю може захистити організм від утворення ракових клітин, сприяти зростанню корисних бактерій в кишечнику, уповільнити початок і розвиток хвороби Альцгеймера. Дослідження показують, що цей ефект забезпечується катехінами напою. Діючи як потужні антиоксиданти, вони запобігають окисне пошкодження клітин вільними радикалами, що знижує ймовірність розвитку нового запалення.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.