• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, як відрізнити справжній шоколад від підробки
    Опубликовано: 2021-11-06 15:05:13

    Нерідко виробники економлять на натуральних складниках солодощів, додають у кондитерку дешеві гідрожири чи соєві продукти. Але, високоякісний шоколад нескладно розпізнати, орієнтуючись на кілька показників. Про це повідомляє agroter, пише agronews.ua.

    Характеристики справжнього шоколаду:

    ��Плитка ламається із сухим тріском і в жодному разі не тягнеться.

    �� На зламі повинна бути присутня яскраво виражена матовість, у той час як сама шоколадна плитка має гладку блискучу поверхню й однорідний колір.

    �� Якщо покласти невеликий шматочок шоколаду на язик, він умить розтане (чого не відбувається в тому випадку, якщо какао-масло замінено на жири). Відбувається це тому, що какао-масло тане вже при температурі +32 градуси.

    �� Шоколад називають гірким, якщо какао в ньому більше 50%, і чорним – якщо близько 40%. Якісним вважають молочний шоколад із вмістом какао 35-40% та обов’язковим додаванням натуральної ванілі.

    �� Етикетка повинна бути без орфографічних помилок. Їх наявність може свідчити про можливу фальсифікацію продукту.

    �� Зверніть увагу на ціну: якщо вона значно нижча від ціни на аналогічні вироби інших фірм і вміст какао-продуктів на обгортці не позначено, – на високу якість такого продукту сподіватися марно.

    �� Не забувайте також перевіряти дату виробництва та термін реалізації солодощів.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.