• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні з'явилось нове інноваційне біодобриво Bactofil
    Опубликовано: 2021-10-31 14:58:18

    В Україні з'явилось нове інноваційне біодобриво Bactofil

    Компанія «АСТРА» продовжує успішний досвід трансферу технологій та знайомить українських аграріїв з новітніми технологіями в рослинництві та обробітку ґрунту.

    "Два роки тому до нашої компанії звернувся відомий український агрохолдинг з проблемою поганого розкладання решток після кукурудзи та соняшнику. Як ми з’ясували, це сталося внаслідок використання інтенсивної технології рослинництва, що знизила біологічну активність ґрунту. До того ж ми спостерігали закислення ґрунтів, розвиток патогенів, ерозію ґрунту і найголовніше ‒ зменшення показників врожайності. Відповідно – агрохолдинг збільшував витрати на рослинництво, і показники рентабельності падали" – розповідають в АБА "Астра".

    Вивчивши міжнародний досвід, в компанії знайшли ефективне рішення ‒ препарати ТМ Bactofil від угорській компанії Agro.bio Hungary KFT. Перед стартом продажу протягом 2019‒2020 років були проведені випробування на українських землях. І ось такі результати отримали:

    ✔ 8‒30 % підвищення врожайності у рослинництві (порівняно з контролем);

    ✔ покращення буферності ґрунту та здатності запасати вологу (збільшення вмісту вологи на 55 % на глибині 0‒30 см та на 82 % на глибині 0‒50 см);

    ✔ відновлення родючості та фізичних властивостей ґрунту (зменшення фізичного опору ґрунту на 38‒75 % на третій рік використання);

    ✔ зв’язування атмосферного азоту (40‒65 кг д. р.);

    ✔ переведення фосфору у водорозчинну форму (35 кг д. р.);

    ✔ зв’язування вільних іонів калію (35 кг д. р.);

    ✔ напрацювання біологічно активних речовин – амінокислот, вітамінів, фітогормонів тощо.

     

    Цього року була отримана державна реєстрація на препарати ТМ Bactofil, і можна реалізовувати новий продукт по всій території України.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.