• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Селекціонери презентували новітній гібрид соняшника
    Опубликовано: 2021-10-18 13:03:59

    Через погодні умови, для виробників соняшнику дедалі важче стає вирощувати цю культуру. Тому більшість фермерів змушена підбирати для себе гібриди з конкретними властивостями, що в умовах посухи зможуть принести їм максимальні прибутки. Про це повідомляє SuperAgronom.com, пише agronews.ua.

    Тому німецька компанія Strube вивела на український ринок лінійку власних гібридів соняшнику, які задовольняють потреби аграріїв. Про це йдеться в матеріалі «7 новинок гібридів соняшнику, стійких до посухи, хвороб та з високим потенціалом, — німецька селекція в Україні» на SuperAgronom.com.

    Зі зміною клімату, українські аграрії постають перед викликами, які вже знайомі нашим закордонним колегам. Лінійка гібридів Strube, вже зробила досить великий «прорив», вивівши на наш ринок високоврожайні посухо- та жаростійкі гібриди соняшнику.

    «Представлена лінійка гідридів адаптована практично для всіх регіонів вирощування соняшнику в Україні. Перед тим, як ми запропонували вітчизняному ринку свої продукти, вона пройшла ретельний відбір в умовах Іспанії. Було обрано найкращі гібриди за посухостійкістю, стійкістю до хвороб та з високим потенціалом. Надалі ці сорти соняшнику пройшли ґрунтовні випробування вже на теренах України», — пояснив заступник директора з напряму соняшнику компанії «Штрубе Україна» Іван Терзі.

    Наразі в Україні реєстрації 7 гібридів соняшнику цього бренду. Усі вони були представлені на демо-ділянках LNZ Hub 4.0, адже компанія LNZ є офіційним дистриб’ютором соняшнику Strube.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.