• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені створили новітній підсолоджувач
    Опубликовано: 2021-10-12 17:06:29

    Каліфорнійська компанія високоінтенсивних підсолоджувачів Sweegen на початку 2022 року розширить свій асортимент надзвичайно солодким на смак білком — Brazzein. Про це повідомляє newfood.media, пише agronews.ua.

    У природі він міститься в невеликих кількостях у плодах західноафриканської рослини oubli, тоді як в комерційних масштабах підсолоджувач можна виготовляти шляхом мікробної ферментації.

    Підсолоджувач з нульовою калорійністю був створений компанією у співпраці зі своїм партнером Conagen на пептидній платформі.

    Пептиди та невеликі білки, такі як Brazzein зазвичай складно отримати в умовах точного бродіння, оскільки середовище, в якому вони виділяються, відразу їх поглинає як підживлення, пояснюють виробники.

    За допомогою нової пептидної платформи з відповідним мікробним середовищем, деталей виробники поки не розголошують, вдалося виготовити Brazzein у комерційних масштабах.

    Білковий підсолоджувач стабільний у широкому діапазоні умов рН, зберігає свої якості після пастеризації та легкорозчинний.

    Це робить його ідеальним інгредієнтом для заміни цукру у різних сферах застосування продуктів харчування та напоїв, зазначив Кейсі Ліппмайєр, президент з інновацій Conagen.

    Нагадаємо, у січні цього року інша компанія Roquette оголосила про завершення фази досліджень і розробок Brazzein та плани вивести його на ринок протягом найближчих трьох-чотирьох років.

    Sweegen планують стати першими, хто виведе на ринок високоінтенсивний підсолоджувач, втім, компанії треба докласти зусиль, щоб зробити процес виготовлення економічно вигідним.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.