• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні очікується подорожчання сушки зерна
    Опубликовано: 2021-09-23 15:05:46

    Ціни на послуги сушки зерна на елеваторах будуть зростати на фоні подорожчання газу. Про це повідомляє G.R. Agro, пише agronews.ua.

    Як зазначається, сьогодні ціни на газ на елеваторах в різних регіонах України, за даними учасників ринку, дуже відрізняються — від 19-20 тис. за тисячу кубометрів до 28 тис. грн.

    «З 1 вересня на наших елеваторах у різних регіонах Запорізької та Дніпропетровської області ціна на газ становить 22 300 — 23 100 грн за тисячу кубометрів. Наприклад, у Варваровці і Роздорах — 22700 грн, на «Пришибському елеваторі» 22 300 грн, на »Інгулецькому« — 22 900. А на «Вільногірському» — 23 100 грн.

    Крім зростання вартості газу потрібно не забувати ще й про збільшення вартості електроенергії. Таким чином тарифи, встановлені в серпні, вже не актуальні, оскільки вони нижче собівартості», — йдеться у повідомленні. 

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.