• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підготовка ґрунту до сівби ріпака з котком Väderstad StillRuner
    Опубликовано: 2021-09-12 15:09:05

    Підготовка ґрунту до сівби ріпака з котком Väderstad StillRuner

    Вирівнювання поля та подрібнення грудок після оранки під ріпак, яка здійснюється у літній період і у більшості випадків характеризується наявністю на поверхні поля великої кількості груддя, є одним із непростих проте легко виконуваних завдань для дискового культиватора Carrier.

    Завдяки наявності важкого металевого прикочувального котка, Carrier із легкістю з цим справляється. SteelRunner — універсальний важкий металевий коток, сталеві кільця якого мають агресивний профіль, розбивають грудки і забезпечують ущільнення по всій робочій глибині. Одинорядний SteelRunner найкраще працює на середніх, важких і грудкуватих ґрунтах. Чистики забезпечують чистоту котка в будь-яких умовах. Також культиватор може бути оснащено іншими типами котків, для роботи на легких ґрунтах.

    Всі котки кріпляться до рами за допомогою гумових сайлентблів, які пом'якшують удари та вібрації під час роботи, що подовжує термін експлуатації рами та котків.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.