• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Термінал Maxigrain завантажив судно пшеницею на зовнішньому рейді
    Опубликовано: 2021-09-02 16:03:32

    Наприкінці серпня термінал Maxigrain відвантажив на зовнішньому рейді Миколаївського порту 15,8 тис. тонн пшениці на судно Nicon Fortune дідвейтом 63 тис. тонн. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію стивідора у Facebook.

    Для завантаження судна на рейді термінал спочатку здійснив на своїх причалах завантаження пшениці на баржі, яке відбувалося  із середньою швидкістю 4 тис. тонн на добу.

    «Відвантаження на зовнішньому рейді – це можливість вантажити і довантажувати судна класу Handysize, Panamax, що дає можливість розширювати географію експорту на більш конкурентоспроможні ринки і складає більш конкурентну логістику для сільгосппродукції, що експортується», – зазначили в компанії.

    Довантаження суден на рейді використовується у разі, якщо відсутня можливість їх обробки на портових причалах через їх недостатню глибину та довжину. Так, потужності терміналу Maxigrain, які розташовані в Херсонському порту, дозволяють обробляти судна та баржі з осадкою до 3 метрів й довжиною до 100 метрів.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.