• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Стало відомо, як розвиватиметься картоплярство в Україні
    Опубликовано: 2021-08-30 13:05:26

    Міністерство агрополітики і продовольства планує розширити і посилити програму з підтримки картоплярства в 2022 році. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА, пише agronews.ua.

    «Маємо чітке розуміння, що сфері картоплярства потрібна державна підтримка. Зараз в Україні працюють програми підтримки, однак наступного року ми плануємо запустити потужну цільову програму, яка дасть масштабний поштовх для розвитку цієї сфери», — наголосив Лещенко.

    За його словами, цьогорічна «невелика програма» з підтримки картоплярства, за рахунок якої аграрії могли отримати компенсацію за обладнання картоплесховищ, організацію переробки продукції тощо, мала на меті «показати приклади ефективного господарювання, формування доданої вартості, розвитку сучасної інфраструктури, а головне — досягти цілі, яку ми ставимо перед собою — імпортозаміщення».

    В ОДА зазначили, що на території фермерського господарства «Аделаїда», яке є одним із організаторів заходу, відкрили новозбудоване картоплесховище, розраховане на зберігання 15 тис. тон продукції.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.