• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Український мед реалізовуватиметься у Катарі
    Опубликовано: 2021-08-24 11:02:28

    Українські виробники меду та продуктів бджільництва отримали можливість експортувати власну продукцію до Держави Катар. Про це повідомляє Державна служба з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів, пише agronews.ua.

    Відповідний сертифікат погодили компетентні органи двох країн, говориться у повідомленні Державної служби з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

    «Український мед відомий у всьому світі. Ми займаємо друге місце у світі як експортери цього смачного і корисного продукту. При цьому наші виробники поліпшують свої позиції», — зазначила голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька.

    За словами міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, катарський сертифікат створює нові економічні можливості для потужного продовольчого експорту.

    «Мед до Катару, м’ясо та яйця до Японії, молочні продукти до Туреччини, дрібна рогата худоба до Кувейту — це перелік нових можливостей, які українські дипломати у співпраці з Держпродспоживслужбою відкрили для українського агропромислового комплексу лише за останні кілька місяців. Ми продовжимо рухатися такими темпами», — дода Кулеба.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.