• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Кількість земельних угод стрімко зростає
    Опубликовано: 2021-07-27 13:09:32

    Міністерство аграрної політики та продовольства України повідомляє, що станом на сьогодні укладено 1994 угод у рамках чинного ринку землі, пише agronews.ua.

    Подали заяви для отримання доступу до Державного земельного кадастру 4120 нотаріусів. Всього заяв – 4610, із них погоджено 4038, у черзі на розгляд – 47, відмову отримали 525. Нотаріуси з Державним земельним кадастром працюють у штатному режимі.

    Довідково:
    1 липня Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко офіційно оголосив старт ринку землі. До 2024 року купувати сільськогосподарську землю можуть тільки фізособи-громадяни України з обмеженням в 100 гектарів. Закон про ринок землі забороняє купувати землю іноземцям. Питання продажу землі особам без українського громадянства та іноземцям вирішуватиметься тільки на загальнонаціональному референдумі.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.