• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна вийшла на друге місце у рейтингу Bednar
    Опубликовано: 2021-07-26 12:11:51

    Україна вийшла на друге місце у рейтингу Bednar

    Як стало відомо AgroPravda.com, про це розповів директор відділу маркетингу BEDNAR Давід Ричл в ході маркетингової зустрічі команди дилерів Bednar.

    Як повідомляє AgroPravda.com, в кінці червня відбулась зустріч дилерської команди маркетологів та бренд-менеджерів дилерів Bednar в Україні.

    Місцем зустрічі був обраний мальовничий Кам’янець-Подільський, де було проведено 3 насичених дня.

    До зустрічі в режимі онлайн приєднався Давід Ричл, який відзначив стрімкий розвиток українського ринку: завдяки злагодженій команді, український ринок перемістився з п’ятого на друге місце серед усіх ринків, на яких представлений Bednar. А компанія працює на 40 ринках на всіх континентах.

    Як повідомили в компанії, на глобальному ринку України за рік техніка Bednar також по багатьох позиціях увійшла в ТОП-3 та ТОП-5 імпорту – по агрегатам для передпосівної обробки, по глибокорозпушувачам, по дискаторам.

    За рік було завезено більше десяти новинок – для обробітку ґрунту, посівної техніки, тощо.

    Тож, маючи таку вражаючу динаміку росту, у бренда Bednar є всі можливості стати одним з лідерів в Україні, а також зайняти першу сходинку в ТОП ринків виробника.

    https://agropravda.com/

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.