• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • В Україні стартувала унікальна кампанія зариблення Дніпра
    Опубликовано: 2021-07-16 16:08:18

    Уперше за понад тридцять років Державне агентство меліорації та рибного господарства України одночасно випустить аж три види червонокнижних осетрових! У тому числі й севрюгу, яку від ікринки виростили фахівці Дніпровського осетрового рибовідтворювального заводу імені академіка С.Т. Артющика. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Роман Лещенко, пише agronews.ua.

    Держрибагентство зариблює осетровими видами Дніпро щорічно, але нині випустять понад 1,3 млн риб трьох червонокнижних видів. Від сьогодні й до кінця липня у водойми Дніпра на Херсонщині заселять 1,1 млн стерляді, 150 тис. російського осетра та 50 тис. севрюги, які були традиційними видами у Дніпрі за часів київських князів.

    “Дякую нашим фахівцям за масштабну роботу і зичу сприятливих природних умов, аби більшість з випущеного потомства прижилося, примножуючи рибне багатство України”, – написав Роман Лещенко.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.