• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У першій половині 2021 року порт «Ніка-Тера» перевалив майже 1,5 млн. тонн зерна
    Опубликовано: 2021-07-18 12:03:59

    У першому півріччі 2021 року порт «Ніка-Тера» перевалив 2 826 тис. тонн вантажів та обробив 185 суден. Про це повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на інформацію порту.

    У структурі перевалки основними позиціями залишалися:

    зернові, зернобобові, олійні культури та продукти їхньої переробки – 1 470 тис. тонн (52%від загального обсягу перевалки);
    навалочні вантажі відкритого зберігання – 962 тис. тонн (34%);
    добрива – 199 тис. тонн (7%);
    наливні вантажі – 194 тис. тонн (7%).

    «Порт ще не досягнув докризових обсягів перевалки, але поступово нарощує оберти. Ми майже на 25% збільшили перевалку у травні і червні. Переважно це сталося за рахунок навалочних вантажів та мінеральних добрив», – прокоментував керівник порту «Ніка-Тера» Алім Агакішиєв.

    У порівнянні з аналогічним періодом 2020 року, в порту збільшилися показники перевалки по навалочних вантажах на 103%, по міндобривах – на 89%, по наливних вантажах – на 19%.  Перевалка пшениці залишилася на рівні попереднього року.

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.