• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Як отримувати врожай сої тричі на рік
    Опубликовано: 2021-07-06 17:04:18

    Бразильський фермер Антоніо Луїс Револьта прагне зібрати три врожаї сої лише за один сезон після перевірки результатів розумної зрошувальної системи у своєму господарстві. Для цього він отримав технічну підтримку від кооперативу « Coopercitrus» для підготовки індивідуального проекту та придбання передового зрошувального обладнання. Про це повідомляє futurefarming.com, пише agronews.ua.

    Встановлені у вересні минулого року, стержні були протестовані протягом жовтня, на початку врожаю сої, для прискорення виробництва за чотири цикли зрошення. З першим урожаєм, у лютому цього року, він досягнув на 65% вищої продуктивності, від 40 до 66 мішків з гектара, в регіоні Барретос, штат Сан-Паулу.

    Результати показують, що розумне зрошення стало для нього ключовим інструментом підтримання конкурентоспроможності та забезпечення швидкої та значної рентабельності інвестицій.

    На думку Револьти, стержень був уже давнім бажанням. Після чотирьох десятиліть виробництва зерна на 260 гектарах фермер помітив зниження продуктивності через посуху, зафіксовану за останні два роки. Це було достатньою підставою для прийняття рішення про інвестування у надійну зрошувальну систему для відновлення результатів.

    Бруно Гарсія, співробітник ферми, бачить ще одну перевагу від системи.

    “Крім того, що продуктивність зростає в кожній культурі, ми отримали проміжок часу, щоб отримати ще один цикл кукурудзи відразу після цього врожаю, до санітарної порожнечі”, – говорить він.

    Датчики температури, дощу та відносної вологості
    Для підвищення ефективності система пропонує деякі найбільш інноваційні функції, доступні на ринку. Серед них опорні вежі рухаються акуратно, економлячи воду та покращуючи ефективність, і мають метеорологічні датчики температури, дощу та відносної вологості.

    «Ці ресурси сприяли управлінню зрошенням. Використовуючи метеорологічні дані для кожної ділянки в районі, використання води ефективно покращується. На обладнанні також можна застосовувати добрива та пестициди, змішані з водою », – описує керівник відділу зрошення в Coopercitrus Рубенс Мендес.

    Система телеметрії
    Проект також має систему телеметрії, яка дозволяє виробництву відстежувати поворот віддалено за допомогою смартфона або комп’ютера, без необхідності щоденного ходіння полем.

    “Ми можемо використовувати автономію не лише для його вмикання та вимикання, але і для планування часу зменшення, а також перевірки функціонування та якості спринкторів”, – визначає фахівець.

    Виробник пропонує рішення, яке використовує обладнання від Valley.

    «Це зменшує ризики у сільському господарстві. Наш контроль над виробничим покращеним. Повідомити після тижня без пошуку ми все ще могли б продовжити садити і вирощувати хороші результати », – підсумовує він.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.