• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Тернопільщині у молодий сад інвестовано понад 50 млн грн
    Опубликовано: 2021-07-04 11:02:28

    Навесні у селі Озеряни фермерське господарство «Гадз» висадило молодий сад, в який інвестувало понад 50 млн. грн. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш, пише agronews.ua.

    При цьому використано найсучасніші технології – протиградова сітка, стовпці та шпалери італійського виробництва. З часом площу саду планують збільшити з 70 до 100 га.

    Тоді, через зростання врожайності, з’явиться необхідність у будівництві холодильного сховища, а це – інвестиції, розвиток, нові робочі місця.

    “А ще фермерське господарство планує облаштувати гарну туристичну локацію. У саду виділено територію для прогулянки, туристи зможуть зірвати з дерева плоди та дегустувати різні сорти яблук, а також іншу яблучну продукцію – чіпси, джеми, соки”, – повідомляє Володимир Труш.

    У період цвітіння дерев це місце може стати відвідуваною фотозоною. Загалом в період з 2012 по 2021 роки фермерське господарство «Гадз» висадило більше 600 га саду.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.