• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Підприємства із заготівлі молока потребують атестації
    Опубликовано: 2021-06-28 11:03:32

    Заготівля молока у населення повинна зазнати докорінних змін. На цьому наголосив голова ради директорів Спілки молочних підприємств України Вадим Чагаровський, повідомляє «ПроАгро Груп» з посиланням на AgroTimes.

    «Перш за все, потрібно провести атестацію підприємств, які збирають молоко від населення, виписати вимоги до них», – зазначив він.

    За словами Вадима Чагаровського, у вимогах треба виписати, що підприємствам, які збирають молоко у населення, потрібен експлуатаційний дозвіл. Таким чином у Держпродспоживслужби з’явиться інструмент, який допоможе розчистити ринок від посередників.

    «Треба максимально скоротити заготівельний ланцюжок, щоб посередників було найменше, – вважає він. – А ті, які залишаться – відповідальні, добросовісні, підготовлені технічно, фінансово. Решта ж тих, хто працюють за кеш, повинні щезнути. І в цьому зацікавлені молокопереробні підприємства».

    Инф. proagro.com.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.