• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Черкащині вирощують лікувальні помідори
    Опубликовано: 2021-06-17 17:03:59

    В Умані вирощують фіолетові чи чорні томати, винайдені британськими науковцями для профілактики та лікування раку та серцево-судинних захворювань. Про це повідомляють Факти, пише agronews.ua.

    Ці помідори мають не лише незвичайний колір, але й специфічний смак – вміру солодкий, з кислинкою.

    Це надзвичайно вибагливий сорт. Овочі вирощують у теплицях, щотижня підстригають листя, поливають спеціальною водяною сумішшю, не додають жодних хімікатів.

    Такий томат за формою схожий на черрі, важить заледве 30 г. За словами науковців, цей сорт містить велику кількість вітаміну С та антиоксиданти, які у природі є лише в ожині та у чорниці.

    Через це його вживання буде корисним для зміцнення імунітету та для профілактики онкологічних та серцево-судинних захворювань.

    Овочі – незамінне джерело вітамінів та корисних речовин. Крім того, вони досить низькокалорійні, через що їх варто додавати до раціону людям, які худнуть.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.