• Головна / Main Page
  • Стрічка новин / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Аграрії отримали майже 190 млн грн компенсації за придбану сільгосптехніку
    Опубликовано: 2021-06-20 10:01:06

    Станом на 01.06.2021 загальна сума виплат за бюджетною програмою “Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників” за напрямом “Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва” складає 189,4 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба Департаменту агропромислового розвитку Сумської ОДА, пише agronews.ua.

    Загалом у 2021 році кошти отримали 1 833 сільгосптоваровиробники, які за вказаний період придбали 2846 одиниць сільгосптехніки та обладнання  на суму 909,6 млн гривень.

    Аграрії Сумщини отримали з державного бюджету 10,2 млн гривень часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва за придбані 154 одиниці техніки (9-те місце серед регіонів України за сумою отриманих коштів, 8 – за кількістю придбаної техніки з державною підтримкою).

    На 2021 рік бюджетною програмою «Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників» за напрямом «Часткова компенсація вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва» передбачено 1 млрд гривень.

    Скориставшись програмою підтримки, один сільгоспвиробник може розраховувати на фінансову підтримку до 60 млн гривень. Отримати 25% компенсації вартості за придбану сільськогосподарську техніку можуть юридичні особи та фізичні особи – підприємці – сільгоспвиробники.

    Инф. agronews.ua

    agrinews.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с AgriNEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Новости агробизнеса AgriNEWS.COM.UA" обязательна.

    E-mail:
    info@agrinews.com.ua
    При использовании информации в электронном виде активная ссылка на agrinews.com.ua обязательна.